Möbler & Produkter

Bibbistolen

Stol i såpad ek med en lasergraverad sits i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö. En modern tappning av stolarna i mitt föräldrahem.

Förkläde

Förkläde i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö. Kan fås med namn eller logotype ingraverat på fickan. Finns även i barnstorlek.

Portfölj

Attaché/datorportfölj i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö. Finns med eller utan handtag i trä.

Woodpack

En träryggsäck/bärbart kontor i körsbärsträ, flygplansplywood och vegetabiliskt garvat läder. En ryggsäck framtagen för att ge möjlighet att ta med sig sitt kontor oavsett vilken plats man väljer att jobba på. Förutom att den är praktisk så ger den även möjlighet att skapa ett mer personligt utrymme. I uppfällt läge blir den en möbel som bildar en personlig hörna.

Hekto

Hekto är en möbelserie gjord i ek, mässing och läder från Tärnsjö garveri. Det är lätta, hopfällbara möbler gjorda i Lund med hållbara material som åldras vackert. Tanken har varit att göra en resemöbel, en safarimöbel som skulle kunnat ha varit med på en av Karen Blixens expeditioner.


Stolen och pallen går att fälla ihop. Bordet med en klaff, som en skolbänk, går att demontera och göras transportabel. De flesta mässingsdetaljer är specialgjorda, eken är oljad och lädret är vegetabiliskt garvat, no 9209 i Tärnsjö garveris serie.

Väv

Handgjorda, hållbara, närproducerade och signerade möbler. Väv/Weave är framtagen i nordiska träslag och vävd med danskt papperssnöre. Den finns i 8 modeller men går även att få måttanpassad enligt kundens önskemål. Alla förfrågningar och beställningar görs via telefon eller e-mail, se hemsidans kontaktsida.

Väv no1:

Finns även i barnstorlek

Väv no2:

Väv no3:

Väv no4:

Väv no5:

Väv no6:

Väv no7:

Tillbehör

Kuddar i vegetabiliskt garvat läder. Stoppade med tagel. Finns i olika färger.

Faktureringsadress:

Skeppsbron 13B, 211 20 Malmö

Telefon: +46 703296521

Copyright © C. Dorthé